İletişelim:)

pelitodan@gmail.com
Önerileriniz, tanıtılmasını istediğiniz ürünler için , herşey için bana ulaşın:)


Bu Blogda Ara/ Search in this blog

3 Temmuz 2011 Pazar

Noviderm





Noviderm markası ile yüzümde bir anda yaşadığım mayın tarlası şeklindeki sivilceler ve kocaman gözenekler sayesinde tanıştım diyebilirim. Sürekli fondöten ve pudralı makyaj yaptığımdan cildimi farkedememişim bir sabah kalktım ve yüzümü gördüğümde ağlayacaktım nerdeyse:( bir sürü sivilce ve kocaman gözenek,ergenlikte sivilce yaşamayan cildimi resmen kendim bozdum. Toparlamak amacı ile dermokozmetik e sardırdım bu amaçla bir sürü markadan ürün aldım, noviderm, ddf ve dermalogica onları da tanıtacağım.
şimdi tanıtmaya başlayayım, bu arada favori markam olduğunu belirtmeliyim, hepsini 3 al iki öde kampanyası iğle almıştım 70 tl ye 3 ürün almış oldum.

NOVİDERM BOREADE CLEANSING&ASTRINGENT WATER 250 ML ( TEMİZLEYİCİ SIKILAŞTIRICI DURULAMA GEREKTİRMEYEN SU)

Bu su benim favori, toniğim sıkılaştırıcım, yüzümü yakmadan işlevini yerine getiren tek toniğim hayat kurtarıcım denebilir, o fısır fısır sivilceleri bu su ile günde 2 defa uygulayarak söndürmeyi başardım. Makyaj kalıntılarını o kadar güzel temizliyor ki . Boreade serisi yağlı karma ciltler için bir seri zaten. Sabahları yüzümü sadece su ile yıkıyorum üstüne bu su ile siliyorum, gece oluşan yağlanmayı alıyor cildimden. Akşamları ise makyajımı temizlemek için birazdan bahsedeceğim köpüğü ile yıkadıktan sonra bu su ile siliyorum tüm cildimi ferahlıyorum bir güzel, bana çok iyi geldi bu ürün gözeneklerimi yüzde 70 oranında ( yaklaşık) iyileştirdi. Benim cildim yağlıya dönük karma ayrıca da çok hassas , bana iyi geldi. 

NOVİDERM SERENACTIV CLEANSING CREAM 150 ML ( HASSAS CİLTLER İÇİN TEMİZLEYİCİ, YATIŞTIRICI ÖZELLİKLİ):

Bu ürün tamamı ile hassas ciltler için üretilmiş, yatıştırma özelliği benım cildimin büyük bir isteği, akşamları makyajımı silmiş ve yüzümü yıkamış oluyorum bu temizleyici ile aslında köpürüyor, ama kremsi bir yapısı var. Baya bereketli bir ürün 2,5 aya yakındır kullanıyorum şişe hala dolu dolu geliyor elime. Yine benım cildime iyi gelen bir ürün, 3 al 2 öde hala devam ediyor ikinci kez aynı seriyi alacağım.

NOVİDERM SERENACTIV 40 ML  ( HASSAS CİLTLER İÇİN ):

Hassas, dış koşullardan çabuk etkilenen, tahriş olan ve alerjik reaksiyon gösteren cildin günlük bakımında kullanılır. Bu açıklama bir siteden alıntı.  En güzel tarafı makyaj bazı olarak kullanabilmeniz , çok güzel makyajı tutuyor, denedim ve şahidim , yanlız çok yağlı ciltlere önermiyorum çünkü gün içinde salgılanan yağ miktarını artırıyor. Emülsiyon şeklinde geçiyor tedavi edici özellikli hassas ciltler için rahatlatıcı bir nemlendirici olarak kullanılabilir diye düşünüyorum. Tabiki cilt tipini iyi bilmek ve tester ile deneyip memnun kaldıktan sonra:)

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Canım temizleyicinin içeriğini yazabilir misin rica etsem tşk :)

pelito dedi ki...

merhaba http://www.dharmailac.com/noviderm/p/74/Boreade-Cleansing-ve-Astringent-Water-Durulama-Gerektirmeyen-Gozenek-Sikilastirici-Temizleme-Suyu

bu lınkte bıraz ıcerıkle ılgılı bılgı var, ayrıca paraben ve alkol yok içeriğinde;)

Adsız dedi ki...

Canım o değil NOVİDERM SERENACTIV CLEANSING CREAM 150 ML ( HASSAS CİLTLER İÇİN TEMİZLEYİCİ, YATIŞTIRICI ÖZELLİKLİ)bunun içeriğini öğrenmem lazım :)

pelito dedi ki...

Hım anladım canım ama onu bitirdiğim için şişesini atmışım ama maalesef benn:(

Adsız dedi ki...

Tamam canım tekrar alırsan içeriği mutlaka paylaş olur mu :( takipteyim :)

pelito dedi ki...

Canım ben başka serisini almıştım ondan bunu almam baya sonra olabilir, eczanelerde en çok satılan ürünlerden biri istersen rastladığında incele böylelikle sana çok zaman kaybettirmemiş olurum:)

Adsız dedi ki...

Peki canım teşekkürler :) Üründen memnun kaldın mı? olumsuz bi yorumun var mı temizleyici hakkında?

pelito dedi ki...

ben serisini kullandım ya memnundum canım yanlız bı sure kurutma yapabılır dıkkat et ıstersen

melısa dedi ki...

serenactıv'ın yıkama kremını kullandım alerjı yapmadı ama hafıf kuruttu sankı .pekı bu kullandıgınız boreade cleansıng cream kullandıktan sonra daha mı nemlı bırakıyo cıldı artı makyaj çıkarma da etkılı bışey ıstıyorum..göz çevrem cıldıme göre daha hassas..bu ürünün makyaj çıkarma performansı nasıl?yardımcı olursanız sevınırım..

pelito dedi ki...

canım serenactıv bende daha yenı bıttı cleansıng e bu aksama felan baslarım kullandıkca yorumlarım oldu mu:=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...